Home royals Daarom ontkende Meghan Markle het vredesaanbod van Kate Middleton

Daarom ontkende Meghan Markle het vredesaanbod van Kate Middleton

65
0

Verhalen over paleisvetes tussen Kate Middleton en Meghan Markle zijn niets nieuws. Vanaf het begin hebben tabloids blijkbaar het genoegen gehad om geruchten te verspreiden dat de twee niet goed werken. Nu is er nieuwe informatie naar voren gekomen die suggereert dat de geruchten toch waar waren.

biografie Finding Freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family – gebonden door de koninklijke journalisten Carolyn Durand en Omid Scobie – barst van de details over de relatie tussen de twee koninklijke vrouwen. Volgens de biografie (via Onafhankelijk) het was niet zo dat Meghan en Kate elkaar niet mochten. Oorspronkelijk was het probleem dat ze ‘elkaar gewoon niet zo goed kenden’ en niets anders gemeen hadden dan trouwen met prins William en prins Harry.

Er waren natuurlijk geruchten over een breuk met Meghan en Harry’s bruiloft. In het bijzonder werd Kate niet gevraagd om een ​​van de bruidsmeisjes van Meghan te zijn, maar er was een goede reden voor de schijnbare stomp, die niets met slecht bloed te maken had. Voorafgaand aan de bruiloft vertelde koninklijk expert Marlene Koenig Stad land Bij « [m]De koninklijke kaasbruiden hebben geen volwassen bruidsmeisjes. ‘Bovendien werd gespeculeerd dat Kate en koningin Elizabeth een plan hadden om Meghan te controleren. Het was echter duidelijk dat dit niet zou werken, aangezien Meghan haar eigen mening had over de nadelen van het deel uitmaken van de koninklijke familie.

Dit alles wordt gezegd Om vrijheid te vinden legt uit dat er een specifiek moment was waarop Kate haar schoonzus een vredesoffer aanbood en Meghan het botweg ontkende.

Meghan Markle vertelt Kate Middleton dat haar vredesaanbod ‘niet genoeg’ is

Finding Freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family door Omid Scobie en Carolyn Durant gedetailleerde uiteenzetting die leidde tot het besluit van Prins Harry en Meghan Markle om af te treden als senior koningen en een nieuw leven te beginnen in Los Angeles, volgens Dagelijkse mail.

Een van de belangrijkste gebeurtenissen was het feit dat Prins William en Kate Middleton nooit naar Harry en Meghan in Frogmore House reisden. Biografie (via Vanity Fair). Scobie en Durant merken ook op dat Kate niet zoveel heeft bereikt als Meghan had gehoopt en haar niet de touwen had laten zien in het koninklijke leven. Om eerlijk te zijn, toen Meghan voor het eerst op weg was naar de koninklijke familie, was Kate zwanger van prins Louis. Over ABC nieuwsKate leed aan « ernstige ochtendmisselijkheid tijdens haar drie zwangerschappen », dus waarschijnlijk had ze niet veel zin in gezelligheid.

Maar volgens Vanity Fairop een gegeven moment zei Kate naar verluidt « [took] bloemen aan Meghan « als een vredesoffer in de hoop dingen af ​​te vlakken, maar Meghan » vertelde Kate zonder twijfel dat bloemen niet genoeg waren. ‘Meghan was vooral’ teleurgesteld ‘dat’ Kate nooit contact met haar opnam of bezocht ‘, aldus Dagelijkse mail.

Nu is er niet alleen een emotionele afstand tussen de twee koppels, maar is er ook de fysieke afstand om in twee verschillende landen te wonen.

Om vrijheid te vinden is beschikbaar voor aankoop op 11 augustus 2020.

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui