Home Music Billie Eilish frigiver ikke sit nye album, hvis folk fortsætter med at...

Billie Eilish frigiver ikke sit nye album, hvis folk fortsætter med at gøre dette

68
0

Hun har det ikke! Billie Eilish gav sine fans en advarsel på Instagram efter den konstante kritik, hun modtager online. Hun tog til sine Instagram-historier den 21. december 2020 for at sætte sine tilhængere lige og endda truer med at tilbageholde sit album, hvis trolde ikke holder op med at komme efter dette ene aktiv, som hun holder højt.

Dette er langt fra første gang, Eilish lukker sine hatere, især body shamers. Selvom hun er kendt for at bære baggy tøj, skabte hun overskrifter, da hun kun blev set i en tanktop og shorts i oktober 2020. « Der er dette billede af mig, som at løbe fra min bil til min brors hoveddør på en 110 -degrad i en tanktop, ”forklarede Eilish om det omtalte øjeblik i et interview med Vanity Fair. « Og alle er ligesom, ‘Damn, Billie blev fedt!’ og jeg er ligesom, ‘Nej, det er sådan, jeg ser ud! Du har bare aldrig set det før!’  »

Det kan være svært at håndtere sine hadere, men hun sagde, at hun er glad for at være en ærlig rollemodel for andre. ”Jeg elsker at have børn forholde sig til mig og fortælle mig, at jeg får dem til at føle sig godt tilpas i deres kroppe,” sagde hun dengang. « Hvis jeg kan gøre noget, vil jeg gøre det. » Bliv ved med at rulle for at se den ene ting, hendes trolde har brug for at stoppe med at gøre, hvis de vil have hende til at frigive sit næste album.

Trolde skal stoppe med at komme efter Billie Eilishs ikoniske hår

Det er klart, at Billie Eilish er over sine hatere – men hun gav dem et lille incitament til at stoppe med at komme efter sine lime grønne og sorte låse. « Jeg har en sjov historie at fortælle jer, men først: f ** k jer. Stop med at gøre grin med mig, » sagde hun via Instagram-historie den 21. december 2020. « Min gud. Jeg er en konge, der laver et album til dig. Jeg lægger det ikke ud, hvis du bliver ved med at gøre grin med mit hår. Hold kæft! »

Med henvisning til hendes kommende dokumentar, Billie Eilish: Verdens lidt sløret, som er planlagt til at blive frigivet i februar 2021, sagde hun: « Jeg ændrer det, når doktoren kommer ud. Det bliver slutningen på en æra. Jeg vil give dig en ny æra. » Hun fortsatte med at drille nogle store nyheder og sagde: « Jeg har en meddelelse at fremsætte. Jeg fik nogle s – t at lægge ud, » før hun tilføjede en endelig advarsel til sine tilhængere. « Alligevel betyder det ikke noget. Lad mig f-k være. Lad mig leve med mit f-king-hår, som jeg har haft alt for længe, ​​okay? Luk f-k op. » Det lyder som om folk vil have ny musik fra det unge talent, de bedre spiller efter hendes regler!

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui