Home Music Betydningen bag Chanel West Coasts nye albumnavn forklaret

Betydningen bag Chanel West Coasts nye albumnavn forklaret

39
0

Den 23. oktober 2020 droppede Chanel West Coast sit meget forventede debutalbum pr Kompleks. Stjernen, der lavede et navn for sig selv på MTV’er Latterlighed, har talt frit om, hvordan musik er hendes ultimative lidenskab. Tv-hosting-koncerter er bare sidesteder, der letter hendes livslange, musikalske drøm. Nu er tiden kommet.

Albummet med 19 numre er en enorm aftale og et afsætningssted, hvor West Coast gav lytterne et sandfærdigt og sårbart glimt af hendes liv. I slutningen af ​​oktober 2020 fortalte hun HollywoodLife hvordan hendes album tjente formålet med at bryde grænserne for privatlivets fred og give fans et skud for at lære hende at kende. « Jeg har altid været en mere privat person. Og så har jeg ikke talt meget om mit liv, tror jeg, i min musik, » sagde West Coast til afsætningsstedet.

« Derfor ville jeg fortælle min historie, » tilføjede West Coast. ”Jeg får denne stemning, hvor jeg tror, ​​folk tror, ​​du ved, jeg voksede op med en hvid stakitværk [of upbringing]. De ser denne glade lille søde hvide pige eller hvad som helst, og de tænker måske som om jeg voksede op forkælet eller med dette lykkelige hjem. Og det er som, nej, jeg voksede ikke op som folk tænker. « 

Med et sådant banebrydende arbejde, hvad kaldte Chanel West Coast hendes debutalbum? Vi har svarene.

Chanel West Coast leverede et stort bidrag med sit debutalbum

Chanel West Coast kaldte sin debut, 19-spor album Amerikas kæreste. Hvis du er nysgerrig efter ræsonnementet bag navnet, kan du være sikker på at West Coast faktisk gav en forklaring. I en pressemeddelelse sagde West Coast (via Kompleks): « Jeg kaldte dette album Amerikas kæreste fordi det er en oxymoron og modsiger den opfattelse, som mange har af mig. « Hun fortsatte, » Jeg har mangler. Jeg har lavet fejl. Jeg har nydt godt af hvide privilegier, og jeg har haft en anden chance i livet, som desværre mange mennesker ikke har modtaget. « 

En del af hendes svar på denne bevidsthed er politisk. « Derfor var det vigtigt for mig at donere til REFORM Alliance og gøre min del for at tackle de uretfærdigheder, der finder sted i vores verden, især vores sorte og brune samfund, » sagde rapperen i pressemeddelelsen. Ifølge HollywoodLife, REFORM Alliance er en « reform af strafferetlig organisation », som blev medstifter af Meek Mill, Jay-Z, CNN politisk kommentator Van Jones, New England Patriots ejer Robert Kraft og mange andre. (Se den fulde liste på REFORM Alliancens officielle hjemmeside.)

Med frigivelsen af Amerikas kæreste, West Coast deler ikke kun sin kunst, hun deler også sit engagement i retfærdighed og retfærdighed.

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui