Home Movies Arnold Schwarzenegger siger, at han føler sig ‘god’ efter hjerteoperationer

Arnold Schwarzenegger siger, at han føler sig ‘god’ efter hjerteoperationer

79
0

Arnold Schwarzenegger deler endnu en sundhedsopdatering.

Torsdag den 12. april 2018 afvikles Terminator stjerne tog til Twitter at takke sine fans for deres støtte og fortælle dem, at han føler sig « god », da han kommer sig efter at have gennemgået en akut operation med åbent hjerte i slutningen af ​​marts.

”Mange tak for alle dine ønsker og for alle kort og telefonopkald og e-mails og tekster og al denne slags ting, som jeg fik fra hele verden,” sagde han i en kort video, som han billedtekst med , « Tak alle sammen for at have omsorg. Vi bevæger os fremad! »

Schwarzenegger tilføjede: « Det sætter jeg virkelig pris på, og du er meget venlig. Jeg ville bare have dig til at vide, at jeg har det meget bedre. Jeg kan ikke sige – selv med min positive holdning – at jeg er god, fordi Jeg er ikke god endnu. Stor er et helt andet niveau. Men jeg er god. Jeg har det godt. « 

”Jeg er her ved skakbrættet og spiller lidt skak her, forfrisker mit sind og min hukommelse en smule,” konkluderede han, da kameraet skiftede til det skakspil, han havde nydt hjemme. « Og vi bevæger os fremad. »

Som Nicki Swift tidligere rapporteret oplevede Schwarzenegger komplikationer under en planlagt udskiftning af kateterventil torsdag den 29. marts i Los Angeles. Dette tvang læger til at udføre akut operation med åben hjerte. Operationen, der varede flere timer, erstattede med succes en lungeventil, der oprindeligt var placeret i 1997 på grund af en medfødt hjertefejl.

Den følgende dag afslørede hans talsmand, Daniel Ketchell, at den tidligere guvernør i Californien var vågen og i stabil tilstand. « Det er sandt: Jeg er tilbage! » den 70-årige skuespiller tweeted den følgende mandag. « Jeg sov og ventede at vågne op med et lille snit og vågnede med et stort – men gæt hvad? Jeg vågnede, og det er noget at være taknemmelig for. Tak til lægerne og sygeplejerskerne. Og jeg er virkelig fyldt med taknemmelighed for alle de venlige beskeder. « 

Siden da har Schwarzenegger og hans talsmand regelmæssigt delt opdateringer om hans bedring derhjemme.

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui