Home Movies Andrew Garfield åbner op for sin seksualitet

Andrew Garfield åbner op for sin seksualitet

69
0

Det Fantastisk Spider-Man stjerne taler igen ærligt.

Torsdag den 8. februar 2018 åbnede Andrew Garfield sig om sin seksualitet til Ud magasin. Under interviewet diskuterede han også sin igangværende hovedrolle som Prior Walter, en homoseksuel mand, der lever med aids i 1980’erne, i Engle i Amerika. Den anerkendte London-genoplivning af Tony Kushners banebrydende spil, som også spillede Nathan Lane med, overføres officielt til Broadway senere i februar.

« Indtil dette tidspunkt har jeg kun været seksuelt tiltrukket af kvinder, » begyndte den 34-årige skuespiller. « Min holdning til livet er dog, at jeg altid prøver at overgive mig til mysteriet om ikke at have ansvaret. Jeg tror, ​​de fleste mennesker – vi prøver iboende at kontrollere vores oplevelse her og styre den og lægge mure omkring det, vi er, og hvem vi er. Jeg vil vide så meget af haven som muligt, før jeg passerer. « 

Garfield fortsatte: « Jeg har åbenhed over for eventuelle impulser, der kan opstå inden for mig til enhver tid. Men hvis jeg skulle identificere mig, ville jeg identificere mig som heteroseksuel og være en person, der identificerer den måde, og som påtager sig denne sædvanlige rolle, min mest skræmmende tanke var: ‘Har jeg lov til at gøre dette?’ « 

Som Nicki Swift tidligere rapporteret, skabte Garfield overskrifter i løbet af sommeren, da han åbnede op for sin forberedelse til det ikoniske spil – nemlig binge-watching RuPauls trækløb – og erklærede berygtet, « Jeg er en homoseksuel mand lige nu uden den fysiske handling – det er alt » (via Gay Times).

Den flippante optagelse med det samme udløste tilbageslag online, hvor flere brugere af sociale medier hævdede, at skuespilleren havde overforenklet den homoseksuelle oplevelse og stereotype LGBTQ-samfundet. Kort efter vendte Garfield tilbage på sine udsagn og fortalte BBC’s Newsbeat, « Det er selvfølgelig slet ikke det, jeg mente », og insisterede på, at hans ord var « snoet » og « taget ud af sammenhængen. »

« Denne diskussion handlede om dette stykke, og hvor dybt taknemmelig jeg er for, at jeg får arbejde på noget så dybtgående, » fortsatte han. « Det er et kærlighedsbrev til LGBTQ-samfundet. Vi talte om: ‘Hvordan forbereder du dig på noget så vigtigt og så stort?’ og jeg sagde dybest set: ‘Jeg dykker så fuldt ud, som jeg overhovedet kan.’ « 

Garfield præciserede for nylig til Ud, « Jeg tror, ​​at en del af det, jeg prøvede at sige, handlede om inkludering og om den åbenhed over for mine impulser. »

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui