Home Movies Amy Schumer deler sundhedsopdatering efter ugeindlæggelse

Amy Schumer deler sundhedsopdatering efter ugeindlæggelse

202
0

Amy Schumer kommer sig efter en uges lang indlæggelse.

Onsdag den 2. maj 2018 åbner Jeg føler mig smuk stjerne tog til Instagram for at dele en sundhedsopdatering med sine fans efter at have lidt en « forfærdelig nyreinfektion » sidst i sidste måned.

« På rette tid, » skrev hun simpelthen med billedtekst i et sort-hvidt øjebliksbillede af sig selv smilende, mens hun stod udenfor i baghaven. På ægte Schumer-måde bar hun kun en flannel-knap med tøfler og ingen bukser.

Et indlæg delt af @amyschumer den 2. maj 2018 kl.20: 08 PDT

Som Nicki Swift tidligere rapporteret afslørede Schumer, 36, i slutningen af ​​april, at hun havde tilbragt en uge på hospitalet i behandling for sin infektion.

« Her er hvad jeg har gjort op til denne uge. Jeg blev indlagt på hospitalet i 5 dage med en forfærdelig nyreinfektion, » delte hun med sine tilhængere på sociale medier med billedtekst om billeder af sig selv i en hospitalsseng. Komikeren fortsatte med at takke sine læger, sygeplejersker, søstre og nye mand Chris Fischer, som « havde været forbi [her] side hele tiden. « 

Hun fortsatte, « Jeg ville dele dette med dig, fordi dette er sexet som helvede, men mest fordi jeg var beregnet til at rejse til London for åbningen af Jeg føler mig smuk og mine læger har fortalt mig, at det er en no go. Jeg er virkelig skuffet egoistisk over at gå glip af denne rejse, fordi jeg elsker London og Europa generelt og alle de store mennesker (mad) der. Men jeg er nødt til at sætte mit helbred først. « 

Af filmen, der havde premiere i USA en uge tidligere, tilføjede Schumer: « Jeg er så taknemmelig for al den støtte, filmen får. Jeg håber, at folk tjekker den i England og overalt i verden. Den er sød og sjovt, og du vil gå ud og føle dig bedre. Hvilket er noget, jeg håber også snart vil føle. « 

Vi er så glade for at se, at Amy har det bedre!

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui